top of page
DE MAGIE VAN DE HOTPOT
De magie van de HotPot

Naar “Da Long Yi Hotpot", geloven wij dat hot pot een viering is van de diversiteit van sparenurs en ingrediënten. Ons menu biedt een scala aan bouillons, van pittig tot mild, ontworpen om aan alle smaakvoorkeuren te voldoen. Je ontdekt ook de essentie van Sichuan-kruiden, waardoor elke hotpot-ervaring een onderscheidend tintje krijgt.

Onze Hotpot "Marmieten"

 

“Da Long Yi Hotpot”, wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen twee Hotpot-opties om uw ervaring te personaliseren:

  • De HOTPOT eerste keuze: Twee verschillende bouillons om uit te kiezen voor een verscheidenheid aan smaken.

  • De tweede HOTPOT-keuze: Keuze uit drie smaken bouillon voor een nog rijkere smaakbeleving.

Onze kenmerken
  • Gevarieerde bouillons: Ontdek een assortimentvijfbouillons met unieke smaken, van de meest pittige tot de mildste, ontworpen om aan alle smaakvoorkeuren te voldoen.

  • Sichuan-kruiden: geniet van de authenticiteit van Sichuan-kruidenn, waardoor elk gerecht een onderscheidende smaak krijgt.

  • Gastvrije sfeer: Dompel jezelf onder in een warme en vriendelijke sfeer, waar de hot pot-cultuur wordt gecombineerd met decoratie die doet denken aan het oude China.

  • Culinaire innovaties: Ontdek onze bijzondere culinaire innovaties, van unieke ingrediëntencombinaties tot herinterpretaties van hotpotklassiekers.

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Loop voorop in dit nieuwe culinaire avontuur

door onze updates te volgen.

Blijf verbonden op onze sociale netwerken en verken onze officiële website om vooraf op de hoogte te blijven van de officiële openingsdatum en speciale lanceringsaanbiedingen.

De komst van "Da Long Yi Hotpot" in Brussel, België, markeert het begin van een nieuw tijdperkvol smaken, delen en ontdekken. Maak je klaar om Hot Pot te verkennen op een manier die je zal verrassen en verrukken.

4.png
bottom of page